• BUDGETBEHEER •

Wanneer u bij B&O Dienstverlening voor ‘budgetbeheer’ kiest, blijft u zelf de baas over uw eigen financiën. Wel proberen we het u een stukje eenvoudiger te maken.

Wij gaan namelijk uw inkomen en uw vaste lasten beheren. Dit inkomen komt op een speciale rekening binnen en vanaf die rekening zullen wij uw vaste lasten betalen. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u een vast bedrag aan ‘leefgeld’ ontvangt. Staan er nog rekeningen open en moeten er betalingsregelingen worden getroffen? B&O Dienstverlening brengt dit allemaal in kaart, zorgt voor een duidelijk overzicht van de huidige financiële situatie en neemt contact op met eventuele schuldeisers.

Natuurlijk stellen we samen met u een uitgebreid budgetplan samen. Zo weet u zeker dat uw rekeningen netjes worden betaald, maar bent u ook op de hoogte van het bedrag dat u per week of per maand op uw eigen rekening zult ontvangen. U wilt tenslotte ook kunnen leven en onbezorgd genieten.geld2

In het geval van budgetbeheer zorgt B&O Dienstverlening dus voor helderheid, transparantie, duidelijkheid en overzichtelijkheid. Uw financiële administratie wordt beetje bij beetje op orde gebracht en dat geeft u steeds meer financiële bewegingsvrijheid. En financiële slagkracht. Een zorgeloze toekomst dus!

Contact