• WERKWIJZE •

B&O Dienstverlening is er speciaal om uw financiële administratie weer op orde te brengen. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. Na aanmelding volgt er dan ook altijd een persoonlijk gesprek bij u thuis, instelling of schuldhulpverlening. Natuurlijk mag daar – wanneer u dat prettig vindt – een familielid of hulpverlener bij aanwezig zijn. Dit intakegesprek is vrijblijvend en alleen gericht op het scheppen van een overzichtelijke situatie en het in kaart brengen van uw financiële administratie en situatie. Na dit gesprek kan B&O Dienstverlening een budgetplan voor u opmaken.

Inkomsten, vaste lasten, eventuele schulden: we brengen alles in kaart en treffen regelingen om uw financiële administratie op orde te brengen en die schulden af te lossen. Natuurlijk spreken we ook een bedrag af dat u wekelijks of maandelijks krijgt om van te leven. Hoe dan ook zal B&O Dienstverlening u alle ondersteuning geven om dit budgetplan te laten slagen en uw financiële situatie te verbeteren.

Naast het persoonlijke contact, zal B&O Dienstverlening u adviseren en begeleiden. Bij het aflossen van schulden, het aanvragen van toeslagen, bijstand en andere inkomensvoorzieningen waar u recht op heeft, nemen wij u al het nodige werk uit handen. Samen werken we aan een onbezorgde toekomst en geven we u weer wat extra financiële bewegingsvrijheid en slagkracht.

Persoonlijk, bereikbaar en discreet!